marți, 23 iunie 2009

placebo. soundtrack. eyelids.




the movie on your eyelids e genius...n-am cuvinte. sunt fucking high. high de copleseala. but still high. sau "floating, drifting, dying" cum naiba sa nu mori cu placebo pe gene?!! sa mori si sa renasti...sa mori pentru ca you smoke a dozen cancer sticks si sa renasti pentru ca you wanna be someone's movie.

incep sa ma irite toti indivizii care lately spun cu nonsalanta ca "si-au depasit perioada placebo". nu exista a fucking perioada placebo. oamenii astia trebuie sa identifice un band bun in orice circumstanta, sa il respecte si nu confunde muzica cu un anumit tip de ciocolata pe care il consumi intr-o anumita etapa a copilariei sau un anumit brand de prezervative pe care il intrebuintezi la inceputurile vietii sexuale pentru ca your dick seems bigger with that on.

exista placebo si e aproape un feeling. e mai mult decat un band pe care il asculti intr-o anumita "etapa" a existentei tale servile, hyper -activ-depresive, blabla...crap ieftin de canal. muzica placebo nu trebuie etichetata ca plaman pentru depresivi notorii sau adolescenti plictisiti de lucruri normale. placebo sunt artistii, care pe langa un sound special, vin cu un repertoriu de versuri care actually mai au si sens. sound de hypnotic flesh, glam, ceva vintage, poetic, sexual, on speed, ceva ce has to do with fast breathing, ashtrays si imagini ce le confunzi cu chistoace de tigara. un artist desarvarsit nu e doar instrumentist. e deopotriva poet, instrumentist,e vizual in idei, anarhist, cersetor de visuri si are un intreg registru de stari pe care le experimenteaza. in opinia mea, placebo fac prea bine asta. asa ca n-am sa ma iau de cat de aiurea e battle for the sun, ci am sa recomand cu caldura the movie on your eyelids ( de la youthedelic stiu :)


Placebo - The Movie On Your Eyelids

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu